Digital Natives – de Laravel-specialist

Wij helpen organisaties met betrouwbare en schaalbare digitale platforms. Vaak met het internationaal geroemde Laravel-framework.

Fairwear Workshop

Betrouwbare en schaalbare digitale platforms dankzij het Laravel framework

Bij het maken van digitale platforms kom je vaak dezelfde features tegen. Registratie en inloggen, verschillende gebruikersrollen met elk hun eigen rechten, koppelingen met externe services, noem maar op. En dan zijn er onder de motorkap natuurlijk nog talloze zaken die een software-ontwikkelaar zelf altijd netjes geregeld wil hebben, zoals een database die veilig en efficiënt is ingericht, of code die schaalbaar is en zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden door een server. Deze facetten kom je zo regelmatig tegen bij het ontwikkelen van platforms, dat je deze als programmeur niet telkens opnieuw wil bouwen. Je wil starten met een goede basis. Dat scheelt tijd en kosten voor iedereen.

Frameworks helpen ontwikkelaars met deze basis. Een framework is een geraamte voor een software-applicatie waarin veel zaken automatisch al goed geregeld zijn. Laravel is een erg populair framework, en het is wat Digital Natives betreft het beste framework om digitale platforms mee te bouwen.

Laravel is begonnen door Taylor Otwell in 2011, omdat hij op zoek was naar een framework dat de moeilijkste dingen makkelijk maakt, maar toch zo open is opgezet dat je er eindeloos op door kunt ontwikkelen. Het klinkt gek, maar zoiets bestond nog nauwelijks. Veel frameworks gaan zo ver in het uit handen nemen en dicteren van features, dat ze erg beperkend zijn voor programmeurs. Andere frameworks zijn weer gekoppeld aan een specifiek content management system dat niet handig is voor webredacteuren, of juist aan een uitstekend content management system dat onder de motorkap een nachtmerrie voor programmeurs is. Laravel heeft wat dit betreft echt een gulden snede gevonden: het framework is bij installatie vrij kaal, maar uit haar schatkist kun je altijd de gereedschappen plukken die je op dat moment nodig hebt – en de rest lekker links laten liggen.

Dat Laravel precies uitgebreid en onbeperkt genoeg is, wordt ook onderschreven door de enorme open source-gemeenschap die erachter zit: het framework is bijna honderdmiljoen keer gedownload en wereldwijd hebben meer dan vijftienduizend developers een bijdrage geleverd aan de code. Dit maakt Laravel tot een betrouwbaar framework waarbij heel veel ogen code goed controleren.

Digital Natives is de Laravel-specialist

In 2021 bestaat Laravel tien jaar, en heeft het sinds haar geboorte een flinke reis afgelegd. Digital Natives heeft het grootste deel van die reis meegemaakt: al sinds 2014 maken we met enorm veel liefde gebruik van het framework.

Ons ervaren developmentteam van backenders, fullstackers en dev-opsprogrammeurs bouwt of herbouwt graag jouw digitale platform met dit uitgebreide framework. Door samen slimme keuzes te maken komen we vaak binnen een mum van tijd al tot een product dat live kan. Uiteraard beantwoorden we tevens graag al je Laravel-gerelateerde vragen.

Neem vrijblijvend contact op

Praten met een ervaren Laravel-specialist?

Wij adviseren je graag over hoe je Laravel kunt te zetten voor je digitale platform, website of service.

ArrowRight icon Neem vrijblijvend contact op

Portfolio

We zetten onze uitgebreide kennis van Laravel onder andere in voor deze organisaties

ArrowRight icon Bekijk ons werk

Magazine

Meer lezen?

Onze specialisten schrijven regelmatig over dit onderwerp voor het Build Better Platforms Magazine

Over Digital Natives

Digital Natives is een prijswinnend digitaal bureau, gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in digitale platforms die organisaties helpen groeien en impact maken. De Digital Natives streven continu naar vooruitgang. Naar voortdurende verandering, die stap voor stap leidt tot een betere wereld. Wij zien het internet als hét instrument om die transitie vorm te geven. Als eerste generatie die is opgegroeid in het digitale tijdperk houden we ons dagelijks bezig met de toekomst van het web en adviseren we onze klanten waar hun kansen liggen. Samen brengen we het web voorwaarts.

Spring House Sfeerbeeld

Nieuwe relaties beginnen altijd met een gesprek

We kunnen niet wachten om samen met jouw organisatie de impact te maken die je verdient.

Geïnteresseerd? Bel ons op +31 (020)3330880 of stuur een e-mail naar newprojects@digitalnatives.nl.